ΑΓΩΝΕΣ

Δελτία Τύπου

2021 ΑΓΩΝΕΣ

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός RuNicosia σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια (Γ.Σ.Π.) και την εταιρεία διοργάνωσης αγώνων Nicosia Marathon Series Ltd, διοργανώνει και προκηρύσσει, υπό την αιγίδα του Εξωτερικών Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.) τον Μαραθώνιο Λευκωσίας 2021 την Κυριακή 7η Μαρτίου 2021.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί σε δημόσια οδό και θα περιέλθει τις κυριότερες οδούς της Λευκωσίας περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, Μαραθώνια Σκυταλλοδρομία, δέκα και πέντε χιλιομέτρων ως και τους φιλανθρωπικούς αγώνες RuNicosia, Orange Run for Karaiskakio Foundation (ομαδικό/εταιρικό αγώνισμα 5 χιλιομέτρων). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση τους διεθνείς κανονισμούς υπό την εποπτεία κριτών και χρονομετρών της Κ.Ο.Ε.Α.Σ.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Καλεντάρι και διεξάγεται σύμφωνα με τους πιο κάτω γενικούς και ειδικούς όρους που περιλαμβάνονται κάτω από τον τίτλο ΟΡΟΙ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Οι στόχοι μας

Complex goals

Body improvment

Community

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Η διαδρομή

  • ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

  • ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  • ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

  • ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ

Οι Χορηγοί μας

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Griva Digeni Avenue Nicosia

    I agree that my submitted data is being collected and stored.